Társkereső

Minden réteget és típust szeretnénk kiszolgálni társkereső alkalmazásainkkal, melyek a következők:
Az MMSLove.hu egy fényképes társkereső portál, ahol a társat keresők fényképes és fénykép nélküli hirdetést is egyaránt feladhatnak. Lehetőség van továbbá hangos hirdetés feladására is, így mód nyílik a leendő partner hangjának megismerésére.

Miért is érdemes csatlakozni?
  »  Ügyfeleink fényképeket is csatolhatnak hírdetéseik mellé.
  »  Nem szükséges állandó internetkapcsolat, mivel telefonja segítségével is tud keresni adatbázisunkban.
  »  Hirdetései a lehető legtöbb emberhez fognak eljutni, mivel megjelenik több újságban, más oldalakon, illetve a TV TELETEXT-eken is.
  »  A mobiltechnológia és az internet összekapcsolásával páratlanul gyors és rendkívül sokoldalú rendszert sikerült életre hívnunk, mely lehetőségeinek széles tárházával teljes körű társkereső szolgáltatást nyújt a felhasználóknak.

SMS Erotikus párkereső szolgáltatásunk kifejezetten azokat célozza meg, akik kizárólag laza kapcsolatot szeretnének, és ehhez keresnek partnert. Az alkalmazás felépítése és használata azonos az MMSLove.hu-éval.

IVR Randi szolgáltatásunk azoknak az ügyfeleknek kedvez, akik saját hangpostát szeretnének vásárolni társkereső hirdetés feladásának céljából. A hangpostafiókkal rendelkezők lehallgathatják mások hirdetéseit és fogadhatnak saját fiókjukon belül üzenetet.

SMS flört alkalmazásunk pedig azokat a felhasználókat szolgálja ki, akik nem társat keresnek, hanem sms-ezés útján szeretnének flörtölni.

További információkat olvashatnak a www.mmslove.hu oldalon.
SMS Randi ÁSZF